[email protected]
+421 907 778 007
Pon - Pia: 8:00 – 15:30
0
0,00 €

Napíšte čo hľadáte

  • 01. 04. 2024

Zdieľať

Jednoduchá aplikácia, praktická ochrana: Krycie plachty

Ultimátny sprievodca krycími plachtami pre všetky druhy počasia s odolnosťou voči UV žiareniu.

Jednoduchá aplikácia, praktická ochrana: Krycie plachty

Vo svete, kde počasie môže byť nepredvídateľné a drsné, je vlastniť správny nástroj na ochranu vašich vecí nevyhnutné. Či už ste milovník prírody, DIY nadšenec alebo domáci majster, ktorý sa snaží ochrániť svoj majetok, všestranná plachta môže byť vaším najlepším priateľom.

Tieto zakrývacie plachty ponúkajú ochranu pred dažďom, vetrom, slnkom a omnoho viac, čo ich robí neoceniteľnými pre širokú škálu aplikácií. Plachta disponuje obojstrannou lamináciou a má hliníkové oká na uchytenie každých 80 ± 110 cm, s ochranou proti hrdzaveniu. Cez oká je možné prevliecť lano pre lepšie upevnenie napríklad pri prevoze nákladu.

 

Výhody zakrývacích plachiet:

1. Ochrana v každom počasí: Plachty sú navrhnuté tak, aby odolávali rôznym poveternostným podmienkam, vrátane dažďa, snehu, vetra a mrazu. Ich odolné materiály a posilnená konštrukcia ich robia ideálnymi pre použitie vonku počas celého roka.

 

2. Všestrannosť: Od kempovania a turistiky po záhradníctvo a stavbu, tieto plachty majú nekonečné možnosti aplikácie. Môžu byť použité ako základné plachty, podklady pod stany, strešné plachty pre prístrešky či krytie pre vybavenie, čo ich robí nevyhnutnými pre nadšencov do prírody aj profesionálov.

 

3. Odolnosť voči UV žiareniu: Dlhodobé vystavovanie slnečnému žiareniu môže spôsobiť poškodenie povrchov a materiálov. Naše krycie plachty s odolnosťou proti UV žiareniu poskytujú dodatočnú vrstvu ochrany pred škodlivými UV lúčmi, pomáhajúc predchádzať vyblednutiu, popraskaniu a degradácii.

 

4. Odolnosť: Vysokokvalitné plachty sú vyrobené z odolných materiálov, ako sú polyetylén a hliníkové oká na uchytenie s ochranou proti hrdzaveniu, sú odolné proti trhaniu, vode a sú vyrobené pre dlhodobé používanie. Posilnené hrany, očká a silná laminácia zvyšujú odolnosť a zaručujú dlhodobú spoľahlivosť.

 

 

Zakrývacia plachta je všestranný a nevyhnutný nástroj na ochranu vašich vecí pred živlami. Či už kempujete v divočine, pracujete na stavbe alebo jednoducho kryjete svoj nábytok na terase, kvalitná plachta poskytuje spoľahlivú ochranu voči všetkým poveternostným podmienkam a odolnosť voči UV žiareniu. Zvážením faktorov ako materiál, veľkosť, hrúbka a odolnosť voči UV žiareniu si môžete vybrať tú správnu plachtu pre vaše špecifické potreby. Investujte do všestranného plachty ešte dnes a užívajte si vedomie, že vaše veci sú chránené pred dažďom, vetrom, slnkom a ďalšími živlami.

 

Je bezpečné používať zakrývacie plachty na auto?

Plachty na auto sú už roky sú zdrojom búrlivých diskusií medzi milovníkmi áut. Sú dobrý nápad alebo nie?

Najväčšími nepriateľmi vášho auta sú slnko, miazga zo stromov, trus zvierat a ďalší chemický spad. Auto plachta ochráni váš lak pred vyblednutím a poškriabaním, váš interiér pred odfarbením a popraskaním. Plachta na aute tiež ochráni vaše vozidlo pred zašpinením a namočením počas daždivého a zasneženého obdobia.

Plachta na aute je tiež odstrašujúci prostriedok, ktorý pomáha chrániť vaše vozidlo pred zlodejmi áut tým, že  obsah vo vnútri vozidla udržiava mimo viditeľného dohľadu

1. Udrží auto čistejšie: Vaše auto je počas roka vystavené množstvu nečistôt z vozovky a počasia, ktoré je pri zmenách ročných období výrazne vyššie. Plachta na aute môže pomôcť udržať vaše auto čisté, čo zabraňuje časticiam leptať lak a časom zastaví hrdzu.

2. Ochráni váš lak pred drobnými poškodeniami: Keď použijete kryt, vaše auto bude v bezpečí pred škrabancami, peľom, hmyzom a vtáčím trusom. To vám ušetrí čas a peniaze a zníži počet umývaní auta, retušovania laku a leštenia potrebných na ochranu vášho auta.

Pozor! Najmä vo veterných oblastiach by sa poťah mohol trieť o vozidlo a spôsobiť poškodenie laku. Je potrebné plachtu správne inštalovať a pravidelne kontrolovať.

3. Odradia zlodejov: Plachta na aute je tiež odstrašujúci prostriedok, ktorý pomáha chrániť vaše vozidlo pred zlodejmi áut tým, že  obsah vo vnútri vozidla udržiava mimo viditeľného dohľadu. Kryty na vozidlá často potrebujú veľa času na odloženie a zloženie, čo môže odradiť potenciálnych zlodejov, ktorí sa môžu ponáhľať.

Martina Belfiová

Prvýkrát na svx.sk? Zaregistrujte sa a máte prehľad o aktuálnych novinkách a akciách.

Sledujte náš YouTube kanál

Prejsť na SVX kanál